Critpa de la Colònia Güell

31è Cicle de Concerts a la Cripta de la Colònia Güell

13-09-2023

Aquest mes de setembre, torna el cicle de concerts a la Cripta de la Colònia Güell.

Aquesta nova edició, organitzada per l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló i el Consorci de la Colònia Güell, comptarà amb dues sessions.

Un primer concert, que tindrà lloc el divendres 15 de setembre a les 21 h i que comptarà amb la intervenció del duo format per Anna Luna i Roger Sabartés, que fan un estil que combina l’arrel mediterrània amb aire flamenc, combinant temes propis i música d’autor tradicional llatinoamericà, catalana i espanyola. 

I el segon concert, que es realitzarà el divendres 29 de setembre a les 21 h, i que serà una sessió que combinarà poesia i música, a càrrec d’Anna Gual, Jaume Pons i Vicenç Llorca.

Tots dos concerts són gratuïts, però cal fer reserva d’entrada, fins a emplenar l’aforament de la Cripta.

Per fer les reserves del concert del dia 15 de setembre cal accedir a l’enllaç: https://entrapol.is/MiGZm

Per fer les reserves del concert del dia 29 de setembre cal accedir a l’enllaç: https://entrapol.is/kvknP

El Consorci de la Colònia Güell és una entitat pública integrada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, que té com objecte la conservació, la difusió i la recerca de la Cripta de la Colònia Güell, així com el manteniment i millora del seu entorn.